Actualizat: 25 Octombrie, 2018

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Aplicatia Târnaveni Smart City este proprietatea UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. si este data in folosinta Primariei Tarnaveni si administrata de catre aceasta.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza aplicatia Târnaveni Smart City ,numita generic in continuare si ‘’aplicatia’’.

Prin utilizarea acestei aplicatii, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

1. Acces

Accesul si utilizarea aplicatiei Târnaveni Smart City sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Descarcand aplicatia din magazinul Google Play sau App Store si utilizand aceasta aplicatie inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile stipulate mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor aplicatiei.

Prin termenul utilizator se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza aceasta aplicatie.

Târnaveni Smart City este o aplicatie de prezentare ce poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a obtine acces la aplicatie, si deci, la informatiile puse la dispozitie prin ea trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet.

Scopul aplicatiei este de a facilita cetatenilor accesul la informatiile de interes public si de a pune la dispozitia lor uneltele necesare in acest sens.

2. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Aplicatiei NU poate fi copiata, reprodusa, transmisa, multiplicata, vanduta, fara acordul scris al UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL.

In aplicatie aveti accces liber sa vizualizati informatii de interes, dar continutul aplicatiei, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente pe aplicatie, sunt protejate de legea dreptului de autor si apartin UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. si Primariei Tarnaveni.

Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.

3. Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existente pe acesta aplicatie.
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul aplicatiei, de a sterge sau a modifica informatiile prezente pe aplicatie.
- incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea aplicatiei.
- folosirea adreselor de e-mail publicate prin intermediul aplicatiei pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unei informatii, din cele prezentate pe site.

Serviciile prezentate pe aplicatia nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. In ce priveste aplicatia Târnaveni Smart City , dorim sa informam utilizatorii de faptul ca producatorul aplicatiei UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. impreuna cu Primaria Tarnaveni nu isi asuma raspunderea pentru relevanta informatiilor existente pe link-urile cuprinse in aplicatie si care fac legatura intre aceasta si site-uri ale altor institutii publice.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Introducere

Aceasta aplicatie este administrata de catre PRIMARIA TARNAVENI in colaborare cu UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL.

PRIMARIA TARNAVENI si UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. recunoaste si respecta dreptul persoanelor la confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Aplicatia Târnăveni Smart City este in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si nu in ultimul rand cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (GDPR).

Prezenta politica de confidentialiate descrie informatii cu caracter personal pe care le colectam de la utilizatorul aplicatiei si modul in care aceste informatii pot fi utilizate sau divulgate de noi.

2. Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra

Colectarea datelor este limitata, la informatiile necesare scopului prezentei aplicatii.

- Datele personale sunt colectate in functie de metoda prin care doriti sa ne contactati: SEMNALEAZA UN INCIDENT; ADAUGATI UN LOC DE MUNCA; ADAUGATI UN PRODUCATOR; FEEDBACK APLICATIE.

- Toate datele personale sunt confidentiale si nu sunt distribuite catre terti.

- Persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea datelor personale.

- La formularea raspunsului pentru informatiile solicitate de dumneavoastra, sau pentru a da curs oricaror alte solicitări din partea dumneavoastra, vom folosi datele personale precum: nume si prenume, adresa de e-mail sau numarul de telefon, etc..

- Detalii de utilizare – putem colecta informatii statistice cu privire la modelul de dispozitiv pe care il folositi, sistemul de operare, versiunea sistemului de operare, date demografice (tara si orasul, limba) . Aceste informatii deriva din navigarea dumneavoastra pe aplicatie.

3. Utilizarea datelor cu caracter personal

tilizam informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra sau pe care ni le furnizati dumneavoastra, inclusiv informatii cu caracter personal:

- in scopul in care au fost colectate sau furnizate si anume formularea unui raspuns ca urmarea a informatiilor solicitate de dumneavoatra, de ex: informatii solicitate cu privire la taxele si impozitele dumneavoastra.

- pentru a va informa despre noile proiecte derulate de Primaria Tarnaveni.

- pentru statistici privind utilizatorii.

- securitatea si imbunatatire aplicatiei si a serviciilor oferite de Primaria Tarnaveni

- pentru publicarea continutului trimis de utilizatori

Accesul la datele personale, este strict limitat personalului PRIMARIEI TARNAVENI si UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. Prin folosirea aplicatiei utilizatorul accepta prelucrarea datelor personale in alte proiecte detinute de UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL.

4. Durata stocarii datelor cu caracter personal

- Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada de timp necesara pentru scopurile indicate la sectiuneaâ UTILIZAREA INFORMATIILOR

- Vom stoca informatiile atat timp cat ni se cere prin lege, iar daca nu exista nici o cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.

5. Divulgarea datelor cu caracter personal

Datele personale nu vor fi divulgate tertelor persoane, cu exceptia situatilor cand divulgarea este necesara pentru a putea oferi informatiile solicitate de catre utilizator.

De asemenea vom divulga informatii personale in situatile cerute de lege, de exemplu in cadrul unui proces legal, investigarea fraudelor, etc. sau ori de cate ori consideram ca divulgarea datelor este necesara pentru a ne proteja drepturile.

6. Securitatea procesarii datelor cu caracter personal

PRIMARIA TARNAVENI in colaborare cu UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL. aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva divulgarii si accesului neaurorizat si impotriva oricaror forme de procesare ilegala. Daca aveti intrebari legate de protectia datelor Dvs. va rugam sa contactati responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail: tarnaveni.app@primariatarnaveni.ro.

7. Accesul si stergerea datelor personale

Utilizatorii au dreptul de a solicita in orice moment stergerea datelor colectate de catre noi. In aceste sens recomandam utilizatorilor care doresc stergerea datelor personale, sa contacteze responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail: tarnaveni.app@primariatarnaveni.ro

8. Plangeri

Toti utilizatorii au dreptul sa adreseze plangeri cu privire la prelucrarea datelor personale. Toate nelamuririle si plangerile vor fi prelucrate in timp util de catre responsabilul cu protectia datelor. Plangerile pot fi trimise la adresa de e-mail: tarnaveni.app@primariatarnaveni.ro

9. Modificari ale prezentei politici

Prezenta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarilor legislative relevante. Astel incurajam utilizatorii aplicatiei sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu posibilele modificari.